Organic Farm Tour & Cooking Class in Kyoto by the Sea

Harvest and eat organically grown vegetables fresh from the living earth, in the Japanese countryside of Kyoto by the Sea. Learn how the gifts of the land sustain the life of locals and prepare a unique, delicious lunch with the freshest vegetables.
- 体験料金
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13,200yen(tax included)
体験料金に含まれるもの
Visit Kyotango City in Kyoto by the Sea and learn about the life of local farmers,
English fluent farm guide,
Tour an organic vegetable farm and connect with the land,
Harvest a variety of delicious organic vegetables with your hosts,
Prepare a healthy lunch of unique vegetarian dishes with the freshest of produce,
- 体験の所要時間
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3 hours
- 催行時期
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April to November (weekdays)
- 開催場所
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Organic Farm and Local Grocer Itotome
- 住所
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Kyotango-Omiya Station pick-up
- 人数
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2~6人
- 注意事項
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Farm activities will take place in a greenhouse in the case of rain.
旬のイチオシ
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F.E.E. 大自然とつながるオーガニックおやさい収穫祭(2023年度) ①6月11日(日)さつまいもを植えよう! ②7月9日(日)夏野菜の収穫&畑でグリル野菜 ③10月8日(日)毎年大人気!さつまいも掘り ④11月12日(日)蒸して焼いて、秋野菜を食べ比べよう!
オーガニック野菜の収穫祭! 美味しくて健康的なオーガニック野菜に触れて!食べて!心と身体で味わいつくすひとときを! 農場の収穫体験に加え、野菜づくりをする上で大切な『土作り』についても学び、採れたて野菜を使用した美味しいランチを大自然の中で味わいます。
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おくどさん体験 ~築100年の古民家で、昔ながらの調理体験・綾部の食を愉しもう~
昔の日本の生活で使われてきた古い道具『かまど』『火鉢』 を使った調理体験ができます。